Skip to main content

Team Triki Hengelsport

De vereniging met een visie

Sinds een tijdje kan je aan de waterkant weer vissende leden terugvinden van een hengelsportvereniging die sinds jaar en dag bestaat, maar door omstandigheden een bepaalde tijd op een laag pitje draaide.

Het betreft de Koninklijke Noord-Limburgse Hengelaars VZW (KNLH Neerpelt VZW), opgericht in 1935. De vereniging kende jarenlange groei en bloei, maar de laatste jaren ook een terugval, mede door het gebrek aan bijvoorbeeld viswaters in eigen beheer en overaanbod van activiteiten van andere hengelsportverenigingen.

Toch voelden een aantal mensen de noodzaak en drang naar een nieuw concept van hengelsportvereniging. Daarom sloegen een aantal mensen de handen in mekaar en met steun van diverse sponsors, werd Team Triki Hengelsport geboren.

Met het nieuwe concept beoogt de vereniging op een sportieve, gezellige, maar vooral vriendschappelijke manier haar favoriete hobby te beoefenen, alsook de verbroedering onder de hengelaars en bevriende sportclubs te bewerkstelligen en te bevorderen en kortom mensen samen te brengen.

De vereniging wenst een uitgebreide waaier van activiteiten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld kanaal- en vijvervissen op een zowel recreatieve als competitieve manier door een combinatie te maken van eigen ingerichte wedstrijden of activiteiten, alsook de mogelijkheid aan te bieden om vanuit de vereniging deel te nemen aan open wedstrijden en activiteiten van andere verenigingen met het oogpunt om hiervan een gezellige, familiale en vriendschappelijke aangelegenheid te maken.

Meer informatie omtrent deze vereniging kan U bekomen bij Triki Hengelsport.
ONS LOGO:

ONZE SPONSORS: